Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12457 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Fiona66 napisał:
Sykepleier84 napisał:
Witajcie drodzy czytelnicy...
Odnosnie jednej z odpowiedzi... o klanie czy o jakims filmie, nie wiem nie widzialem, ja dzialam w terenie.. dyscoteki kluby, puby ulica, srodowisko pracy, dlatego odnosze duze sukcesy towarzyskie i na plaszczyznie zawodowej.
Dzialam w obu metodach indirektu, i direktu, czasami ignoruje sztuke na rzecz drugiej zeby splazowala mnie sama przez zazdrosc, oczywiscie... nie dowiarkow zapraszam na kurs... który bedzie poparty z domykiem z lozkiem film bedzie nagrany i udostepniony na jednym z forow o uwodzeniu, do ktorego beda mieli dostep uczestnicy kursu,
Podczas kursu gwarantuje, szkolenie podczas otwarcia sztuki krok po kroku bede udzielal wskazowek podczas wypasu...
uczestnicy dostana materialy, z mowy ciala, podstawowe otwieracze na otarcie sztuki jak rowniez mozliwosci splazowania jej... oraz podstawy NLP Andrzeja Batko...
z powazaniem
sykepleier84

normalnie, na sama mysl, stringi mi pekly z podniecenia
buhahahahahahah

Fiona to Ty nosisz stringi? Ja to zaprzestałam od momentu w którym sykke napisał pierwszego postaNormalnie cały czas mam mokro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Gościu nie wie kiedy odpuścić, co za tępak, szkoda słow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Giovi, dobre uproszczenie ,,sykke,, -adekwatne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Sykepleier84 napisał:
samiec alfa nigdy nie stawia kobietom... jesli sie zgodzi to jemu mozna postawic drinka,

A ja ciągle z Panemladnym nie otrzymałam odpowiedzi na konkretne pytanie, a więc "splazowanie kobiety". Czy chodzi o "splażowanie", czyli zabranie na plażę, czy może "spłazowanie", czyli uczynienie z niej płaza, czy inaczej - dokładnie tak jak piszesz "splazowanie", czyli zrobienie z niej telewizora?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Luba napisał:
Sykepleier84 napisał:
samiec alfa nigdy nie stawia kobietom... jesli sie zgodzi to jemu mozna postawic drinka,

A ja ciągle z Panemladnym nie otrzymałam odpowiedzi na konkretne pytanie, a więc "splazowanie kobiety". Czy chodzi o "splażowanie", czyli zabranie na plażę, czy może "spłazowanie", czyli uczynienie z niej płaza, czy inaczej - dokładnie tak jak piszesz "splazowanie", czyli zrobienie z niej telewizora?

A nie, tak to by było "splazmowanie"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Widze ze prawda w oczy kole skoro posuwacie sie do tego rodzaju wypowiedzi... nie zywie urazy jednakze zal mi was... kobiety tez biora niekiedy udzial w warsztatach ... malo tego, dobrze na tym wychodza... ale widze ze wy siedzicie w domu sie nudzac i czekacie na swojego platnika, A ty kanakk zadbaj by napisac cos wnoszac do tematu a nie tylko te prostackie i puste sobie odzywki...
Polecam tobie przeczytac ksiazke pod tytulem wywieranie wplywu na ludzi, roberta caldiniego prof, uniwerystetu we wloszech, moze ci sie troszeczke ozywia te szare komorki zalewane alkoholem ze szwecji..
Myslr ze zmienila by twoj swiatopoglad diametralnie na postrzeganie rzeczywistosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
splazowanie= wypasanie sztuki na pastwisku jak dyskoteka, badz tez miejsce pracy,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Jeżeli z takim samym zrozumieniem czytasz książki jak zbierałeś informacje o mnie to nie dziwie się efektom.
I tak poza tematem, od kilkunastu lat nie miałem mocnego alkoholu w ustach , bo
1)moja sumpatia tego nie lubi
2)żyje ,pracuje zarabiam,podrużuje -dzieki i przy pomocy samochodu
3)bywam czasami sternikiem na jachcie a to sie wiąże z odpowiedzialnością cywilną
4) wiedzieć gdzie kupić nie znaczy używać, papierosy palę

Co do prostactwa ,,no comments,, kto kim jest widać po treści.
Wnosić do tematu mi sie nie chce bo własne doświadczenia zdobywałem sam ,bez nauczycieli tym bardziej płatnych.
Młody jesteś , i czytasz niewłaściwe książki,i od klasyki filmu też pewnie daleko a w jednym z nich padło zdanie , że
Gentelmen nie rozmawia o pieniądzach i kobietach , On je po prostu MA.
I widać -ty nim na pewno nie jesteś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Sykepleier84 napisał:
splazowanie= wypasanie sztuki na pastwisku jak dyskoteka, badz tez miejsce pracy,

Że w pracy wypasasz sztuki, to rozumiem, może jestes po prostu rolnikiem, ale że owce i krowy na disco zabierasz...? Nie pomyślałabym...prawdziwy z Ciebie oryginał!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Te ,,sykke,, na dodatek zabrałeś mi oklaska . Chyba sie rozpłacze .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok